image description

Η Διοίκηση και οι αθλητές της Φ.Ε.Ιωαννίνων συγχαίρουν τους αθλητές τους Ζιώγα Γεώργιο και  Καλογήρου Μαρία , για τις άριστες επιδόσεις στις μεταπτυχιακές τους σπουδές.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος (Διπλωματούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ.) αρίστευσε στο μεταπτυχιακό του στην Οξφόρδη στα Νομικά , με κύριο αντικείμενο το Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Διεθνές Δίκαιο της Θαλάσσης  , ενώ επελέγη με υποτροφία γιa πρακτική εξάσκηση στο αντικείμενό του , στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  που εδρεύει στο Στρασβούργο. 

Η Μαρία ( Διπλωματούχος  Πολιτικός  Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.) , ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της με αντικείμενο την προστασία , συντήρηση και αποκατάσταση πολιτιστικών μνημείων , με την δημόσια παρουσίαση της Διπλωματικής της εργασίας , για την οποία βαθμολογήθηκε με άριστα 10 και από τους τρεις καθηγητές της επιτροπής και προτάθηκε για Διδακτορικό  .

Έτσι η παράδοση της Φ.Ε.Ιωαννίνων συνεχίζεται , με τους αθλητές της να διαπρέπουν στους στίβους της γνώσης και της μάθησης .