image description

Η τελική ευθεία της προετοιμασίας για την Ελληνική ομάδα minifootball ενόψει του SOCCA WORLD CUP, του παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας το διάστημα 23-29/9/2018, έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι παίκτες, υπό τις οδηγίες του προπονητή Αντρέα Ντρένοβα και του βοηθού του, Γιώργου Μπαστάκη, έχουν μπει για τα καλά σε ρυθμό προετοιμασίας και, με τη βοήθεια του προπονητή τερματοφυλάκων, Πασχάλη Ξανθού, ετοιμάζονται να οδηγήσουν την ομάδα μας στο κυνήγι για τη διάκριση σε μία διοργάνωση υψηλότατου επιπέδου.

Ήδη οι προπονήσεις κορυφώνονται αυτήν την εβδομάδα, ενώ έχει προγραμματιστεί και φιλικό παιχνίδι, προκειμένου να βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Την Παρασκευή, 7 Ιουλίου και ώρα 15:30 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας στο Αμφιθέατρο “Αντώνης Τρίτσης” του πνευματικού κέντρου του δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).

H Gillette, μέγας χορηγός της Ελληνικής Ομάδας ,  το Old Spice, χρυσός χορηγός  και η Umbro, επίσημος χορηγός αθλητικής ένδυσης, όλοι τους, δυνατοί αρωγοί και σημαντικοί παράγοντες στην άρτια προετοιμασία της ομάδας, προκειμένου να κρατήσει ψηλά με τη γαλανόλευκη στο παγκόσμιο της Λισσαβόνας.