image description

Ούτε σήμερα έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάρκος Βελλίδης και αυτήν τη φορά φαίνεται ότι η συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε προφορικό επίπεδο επετεύχθη, οπότε ο παίκτης, μαζί με τον κ. Νιαρχάκο, μεταβαίνουν Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Βελλίδης θα πάει με μεταγραφή στην ομάδα του ΠΑΟΚ και όχι ως δανεικός, αφού όπως γράψαμε και χθες, θεωρούσαν και αυτός και η ΠΑΕ «υποτιμητική» την πρόταση να δοκιμαστεί για έξι μήνες. Δεν είναι κάποιος πιτσιρικάς, αλλά παίκτης της Εθνικής και μάλιστα στην καταλληλότερη ηλικία για να ξεκινήσει μεγάλη καριέρα, αφού είναι 28 ετών.

Ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε τελικά συμβόλαιο 2,5 ετών και από εκεί και πέρα, στους έξι μήνες που έχει μπροστά του, με την απόδοσή του θα αποδείξει αν αντέχει το βάρος της φανέλας και αν μπορεί να είναι η φανέλα με το νούμερο 1 και τα επόμενα χρόνια.

 

Θα αντιδράσει γρήγορα και ο ΠΑΣ;

Κι ενώ η μεταγραφή Βελλίδη τελειώνει από ώρα σε ώρα, το ερώτημα που γεννάται είναι, ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στον ΠΑΣ Γιάννινα; Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για Έλληνες και αναζητείται η καλύτερη λύση. Ισάξιος δεν μπορεί να είναι, αφού ισάξιο θα έβρισκε ο ΠΑΣ μόνο στην Εθνική. Τουλάχιστον, όμως, θα πρέπει να βρεθεί παίκτης που να έχει αγώνες τη φετινή σεζόν στα πόδια του για να προσαρμοστεί άμεσα και με τη δουλειά του Τσελιόπουλου να εξελιχθεί γρήγορα.