Παραμένει «κάτοικος» Σερβιανών ο Βαγγέλης Ριστάνης αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τη νέα διοίκηση του συλλόγου και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Γ΄Εθνική.

Ο 39χρονος φορ στο πρώτο εξάμηνο της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 ανήκε στο δυναμικό της Κρανούλας και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, όσο και στην προσαρμογή των νεαρών ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Ο Ντιέγκο Τριστάν όπως είναι το προσωνύμιό του, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Δόξα Κρανούλας και την ΑΕ Γιάννενα, ενώ έχει πανηγυρίσει και 4 πρωταθλήματα στην Α΄ΕΠΣΗΠ με την ΑΕ Γιάννενα, τη Δόξα Κρανούλας, το Βελισσάριο και πέρυσι με τον Θρίαμβο Σερβιανών.

Αγωνιζόμενος επί σειρά ετών σε υψηλό επίπεδο και με πρωταγωνιστικούς στόχους, είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που με βάση την ηλικία τους εξακολουθούν να αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική με αξιοπρέπεια. Με την αποφασιστικότητα που δείχνει και τη διάθεση για έργο, αναμένεται να προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του ο Θρίαμβος.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Σιούλης

[Πηγή: ioannina-arena.blogspot.com]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ