image description

Οι MVP πίνουν Βικος Cola!Ο θεσμός των πολυτιμότερων αθλητών (Most Valuable Player – MVP) κάθε αγωνιστικής στα πρωταθλήματα Volley League «Πάμε Στοίχημα» συμπληρώνει εφέτος 18 χρόνια ζωής και αποκτά ένα μεγάλο χορηγό προβολής. Η ΕΣΑΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μία ξεχωριστή συνεργασία με την  Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.).

Η  Βίκος Α.Ε. είναι στο κλαμπ των μεγάλων χορηγών του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» και από εφέτος υιοθετεί και τον θεσμό του MVP ταυτίζοντας το όνομα του με ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα στην αγορά αναψυκτικών, την  “Βίκος Cola”.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.) ιδρύθηκε το 1990 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών.

Η ελληνική εταιρεία Βίκος Α.Ε.

Πρόκειται για ελληνική εταιρεία η οποία λειτουργεί δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών σε συνολική έκταση 176 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων, η οποία προστατεύεται οικιστικά και οικολογικά από το Π.Δ. 26-9-1979.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συνολικού εμβαδού 51.200 m2 απασχολεί 300 εργαζόμενους και έχει εγκατεστημένες 9 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής με συνολική δυναμικότητα 210.000 λίτρων /ώρα. Σε αυτές εμφιαλώνει τα νερά και τα αναψυκτικά της από τις 3 αναγνωρισμένες πηγές φυσικού νερού.

Το προϊόν  «Βίκος Cola»

Η «Βίκος Cola» είναι το αναψυκτικό που θα αγαπήσεις. Από τα τεράστια οικογενειακά τραπέζια και τις γιορτές μέχρι εκείνα τα ζεστά απογεύματα που θέλεις κάτι να σε ξυπνήσει, η Βίκος Cola συνοδεύει κάθε στιγμή προσφέροντας απόλαυση και φρεσκάδα. Χάρη στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια, που αποτελεί και το κυρίαρχο συστατικό της, απογειώνει τις αισθήσεις και προσφέρει πλούσια και ευχάριστη γεύση που την κάνει να ξεχωρίζει.  Η Βίκος Cola διατίθεται σε συσκευασίες PET 330ml., 500ml. και 1 ½ lt.

Ο θεσμός του MVP «Βίκος Cola»

Ο θεσμός του MVP ξεκίνησε στα πρωταθλήματα Volley League «Πάμε Στοίχημα» τη σεζόν 1998-99. Μετά από κάθε αγωνιστική ξεχωρίζει ο κορυφαίος για τις επιδόσεις του και στο τέλος κάθε σεζόν ανακοινώνεται ο κορυφαίος αθλητής κάθε πρωταθλήματος που αποτελεί την προσωποποίηση των πρωταθλητών.
Η ΕΣΑΠ χαιρετίζει την συνεργασία με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.) και την ευχαριστεί για την έμπρακτη στήριξη στο επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών. Στο εξής ο θεσμός του MVP θα ονομάζεται MVP «Βίκος Cola» και παρακαλούνται τα ΜΜΕ για την αναφορά και αναγραφή του θεσμού με τη νέα ονομασία.