image description

Μία μόνο προπόνηση έγινε σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Υπήρξε μία μικρή αποφόρτιση από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις και τη μεγάλη ένταση, ενώ θα δοθεί ρεπό το Σάββατο, ώστε να ετοιμάσουν οι παίκτες τα προσωπικά τους πράγματα για το ταξίδι στο Καρπενήσι.

Στα ευχάριστα της σημερινής μέρας ήταν η επιστροφή του Κούζικ, που έκανε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες. Ο Ουκρανός έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα σήμερα. Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Κακούμπα και Λέο. Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει αύριο ή μεθαύριο.

Ωστόσο υπήρξε κι ένα μικρό απρόοπτο σήμερα με τον Παμλίδη, ο οποίος ένιωσε μια μικρή ενόχληση και αποχώρησε 10 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του διπλού. Δεν φάνηκε να είναι κάτι ανησυχητικό και περισσότερο για προληπτικούς λόγους αποχώρησε ο νεοαποκτηθείς επιθετικός. Αύριο ενδεχομένως να επιστρέψει, εκτός κι αν έχει ακόμα ενοχλήσεις και προτιμήσουν στην ομάδα να τον προφυλάξουν.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε τελειώματα φάσεων, τακτική με 7Χ7 στο 1/4 του γηπέδου σε δύο γκρουπ και στο τέλος δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης έκαναν έξτρα πρόγραμμα όλα τα παιδιά που προέρχονται από την Κ20. Ο κ. Πετράκης με τον κ. Ταουσιάνη τα κράτησε λίγο παραπάνω για να δουλέψουν πάνω στο ένας μ’ έναν και να τους δώσει κάποιες οδηγίες, την ίδια ώρα που ο κ. Πλαβούκος είχε κρατήσει Βενετικίδη και Παπαϊωάννου για εκτελέσεις φάουλ με τείχος από ομοιώματα.