Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν οι Γιαννιώτισσες αθλήτριες του Beach volley,  Σακκά Άννα και Καραβίδα Βίκυ στην Κατηγορία Κ-17 στο  επίσημο τουρνουά  Regional της ΕΣΠΕΔΕ στην παραλία Γουβιών της Κέρκυρας, που διεξήχθη στις 11 Ιουλίου 2018. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Σακκά -Αρμπυρου από την Πρέβεζα . Συμμετείχαν στο  σύνολο 11 ομάδες από την Βορειοδυτική Ελλάδα. Τις αθλήτριες συνόδευε ο προπονητής τους, Νότης Ντανίκας, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των δύο αθλητριών.

Οι αθλήτριες μετά το τέλος του αγώνα δήλωσαν ικανοποιημένες  (παρόλο τις δύσκολες συνθήκες  λόγω των υψηλών θερμοκρασιών μιας και οι αγώνες  ξεκίνησαν στις 9:30 π.μ και τελείωσαν στις 20:00 μ.μ ). Ο τελικός κρίθηκε στην εμπειρία της αντίπαλης ομάδας, η οποία προπονείται σε γήπεδα του beach volley και σε συνθήκες που διεξάγονται οι αγώνες. Παρόλα αυτά  τα κορίτσια δήλωσαν πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους για κάτι καλύτερο.

Η επιτυχία έχει μεγάλη σημασία γιατί δείχνει ότι το beach volley μπορεί να ξαναγίνει το καλοκαιρινό άθλημα της πόλης όπως παλιά που το Πέραμα έστρεφε πάνω του όλα τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος πανελλήνια.

Ο προπονητής των κοριτσιών έχει έρθει σε επαφές με τον Δήμο και ελπίζει στη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων, ώστε να έχουν από του χρόνου τις ίδιες ευκαιρίες με τις ομάδες των άλλων περιοχών (Κέρκυρα,Πρέβεζα, Αρτα ) μιας και θα μπορούν να προπονηθούν σε γήπεδα κατάλληλα για το άθλημα του Beach Volley.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ