image description

Μια μικρή τροποποίηση έγινε στο πρόγραμμα της Κυριακής για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η αναχώρηση για Καρπενήσι δεν θα γίνει νωρίς το πρωί κι έτσι στη θέση της αναχώρησης μπήκε πρωινή προπόνηση. Ο λόγος είναι ο τελικός του Μουντιάλ, που θα έπεφτε πάνω στην απογευματινή προπόνηση.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές, στο Καρπενήσι «μετακομίζει» και το φυσιοθεραπευτήριο του Φίλιππου Σκόρδου που θα είναι στη διάθεση των ποδοσφαιριστών ανά πάσα στιγμή, ώστε η αποθεραπεία να γίνεται χωρίς χάσιμο χρόνου. Και δυστυχώς θα υπάρχει από την πρώτη κιόλας μέρα αρκετή δουλειά για τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας, που έχουν να αντιμετωπίσουν και κάποιους τραυματισμούς όπως του Λέο και του Παμλίδη που θα χάσουν αρκετές μέρες προπονήσεων.

Στην αποστολή των Ηπειρωτών θα βρίσκεται κανονικά και ο Κόντε, ο οποίος έχει επιστρέψει από την Παρασκευή το απόγευμα στα Ιωάννινα (όπως σας είχαμε ενημερώσει), παρότι δεν προπονήθηκε εκείνη την ημέρα. Τελικά δεν προέκυψε κάτι πολύ ενδιαφέρον για τη μεταγραφή του και το κακό είναι ότι η αβεβαιότητα συνεχίζεται, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.