Με τους 30 των Ιωαννίνων η προετοιμασία στο Καρπενήσι

0
Στο Καρπενήσι θα βρίσκεται σε λίγη ώρα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Πετράκη να έχει επιλέξει και τους 30 παίκτες που είχε το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Στην αποστολή είναι κανονικά και όσοι είχαν προβλήματα τραυματισμών και θα συνεχίσουν την αποθεραπεία τους στο βουνό. Άλλωστε σημασία δεν έχει μόνο η προπόνηση, αλλά και το ψυχικό δέσιμο της ομάδας, ώστε να καταστεί οικογένεια.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα με την αποστολή:
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ έγινε σήμερα το πρωί, πριν την αναχώρηση τους για το Καρπενήσι και την προετοιμασία της νέας σεζόν.
Το πρόγραμμα για σήμερα είχε γυμναστική ενδυνάμωσης με αερόβια στοιχεία και ασκήσεις ταχύτητας.
Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές μας με συνοδεία το τεχνικό και ιατρικό team αναχώρησαν για το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο ΑΒΑΡΙΣ που θα καταλύσουν.
Στην αποστολή της προετοιμασίας ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πετράκης έχει 30 ποδοσφαιριστές, τους: Βελλίδη, Περιστερίδη, Βενετικίδη, Παπαϊωάννου, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Λίλα, Κόντε, Νικολιά, Μπετρά, Μπουκουβάλα, Αποστολόπουλο, Λουκίνα, Παμλίδη, Βασιλάκη, Φάμπρι Κάστρο, Τσικάρσκι, Γιάκο, Λιάσο, Ξύδα, Ντόλοβατς, Κακούμπα, Γώγο, Κούζικ, Λέο Μπαπτίστ, Παπαδόπουλο, Σιόντη, Σκόνδρα, Βιδάλ, Πήλιο.
Πρώτη προπόνηση στο Καρπενήσι αύριο για την ομάδα μας και ενόψει του φιλικού με την ομάδα της Λάρισας την Τρίτη.

Σχόλια

Comments are closed.