Απειλεί ο Κούγιας αν του πάρει ομάδα παίκτη από προσφυγή

0
Με αποκαλύψεις απειλεί ο Αλέξης Κούγιας σε περίπτωση που κάποια ομάδα αποκτήσει τους παίκτες που του έχουν κάνει προσφυγή και οι οποίες προσφυγές εκδικάζονται αύριο. Εν τω μεταξύ δηλώνει δυσαρεστημένος από τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή Μασούρα και τη μη τήρηση κάποιων συμφωνηθέντων.
«Είμαι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τον Ολυμπιακό γιατί δεν τήρησε την υποχρέωση του να δώσει δύο παίκτες ελεύθερους στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μασούρα. Προσωπικά αναθεωρώ πολλές από τις απόψεις μου. Λόγω της υποχρέωσης για τους δύο παίκτες υποχώρησα στο ένα εκατομμύριο ευρώ και όχι στο 1,5 που αρχικά ζητούσα για τον Μασούρα.
Εμείς δε ζητήσαμε να πάρουμε δανεικούς παίκτες όπως άλλες ομάδες. Όπως ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος, αλλά θέλαμε ελεύθερους παίκτες με τον Ολυμπιακό να έχει δικαίωμα μεταπώλησης. Όμως αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τον Μασούρα, ο Ολυμπιακός εξαφανίστηκε. Η ΑΕΛ, χωρίς να θέλω να θίξω τους άλλους, δεν είναι θυγατρική κανενός μεγάλου συλλόγου, ούτε εγώ έχω ανάγκη κανέναν μεγαλοπρόεδρο να με υποστηρίξει. Γι’ αυτό και για πρώτη φορά η ομάδα σε συνδυασμό με την καθυστέρηση καταβολής χρημάτων του τηλεοπτικού συμβολαίου δεν πλήρωσε χρήματα σε παίκτες. Στα 35 χρόνια ιδιοκτησίας μου ομάδων και δέχομαι προσφυγές για πρώτη φορά», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.
Και συνέχισε: «Υπάρχουν ομάδες στη Σούπερ Λίγκα που χρωστάνε, και όχι μόνο ο ΠΑΟ αλλά και άλλες που άφησαν απλήρωτους παίκτες για να πληρώσουν την εφορία. Κάποιες ομάδες αφήνουν απλήρωτους παίκτες αλλά επειδή είναι υπό την προστασία άλλων ομάδων δεν κάνουν προσφυγές. Δεν θέλω να μιλάω για άλλες ομάδες, ούτε ακόμα και γι’ αυτές που οι  μετοχές τους βρίσκονται σε χέρια αχυρανθρώπων, αλλά αν μία τολμήσει και πάρει απ’ αυτούς που έκαναν προσφυγή τότε θα πω πολλά για το πως πουλήθηκαν οι μετοχές και ποιος τις έχει…»,
Κλείνοντας είπε πως «νομίζουν ότι θα μας εξοντώσουν οικονομικά κάνοντας προσφυγές και θεωρώ αδικαιολόγητο να μην τις αποσύρουν όταν εμείς τους πληρώνουμε όλα τα χρήματα και μάλιστα μετρητά. Ξέρουμε από που κινούνται όλοι αυτοί και ποιος είναι ο κεντρικός άξονας. Υπάρχουν μερικοί μάνατζερ που δεν θα ξαναπεράσουν από τη Λάρισα ενώ ο ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών) γιατί σε μας κάνει παρέμβαση ενω σε άλλες ομάδες αφήνει τους παίκτες πολύ μεγαλύτερο διάστημα απλήρωτους; Και κάτι ακόμα, στον Λεοζίνιο κάναμε εμείς προσφυγή εναντίον του για τα ιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και δεν έκανε προπονήσεις».

Σχόλια

Comments are closed.