image description

Άραγε πως φαντάζεστε ότι περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους στο Καρπενήσι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα; Οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας ενδεχομένως να πιστεύουν ότι κάνουν περιπάτους στην όμορφη κωμόπολη της Ευρυτανίας, πίνουν καφέδες ή απλά περνάνε την ώρα τους στο internet ή την τηλεόραση παρακολουθώντας φιλικές αναμετρήσεις.

Όχι ότι δεν γίνονται κι αυτά, αλλά η διασκέδαση έχει περάσει φέτος σε άλλο… επίπεδο, αφού υπάρχουν οι «τολμηροί» που ανεβαίνουν στις καρέκλες και αποκαλύπτουν πόσο καλοί είναι στο τραγούδι!

Από τους πιο τολμηρούς ως τώρα είναι οι Γιάκος, Σκόνδρας και Βιδάλ, τους οποίους οι συμπαίκτες τους χειροκροτούν πάντα ρυθμικά για να τους βάλουν στο… «συναυλιακό» κλίμα.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να τους έχασε το… τραγούδι, αλλά είμαστε ευτυχείς που τους κέρδισε το ποδόσφαιρο!

Άλλοι πάλι, όπως οι Τσικάρσκι και Ντόλοβατς προτιμούν το πινγκ-πονγκ για χαλάρωμα.

Αποδεικνύεται περίτρανα, ότι η περίοδος της προετοιμασίας δεν «χτίζει» μόνο καλή φυσική κατάσταση, αλλά και δυνατές σχέσεις φιλίας και παράλληλα διαμορφώνει οικογενειακό κλίμα, που είναι ο νούμερο ένα παράγοντας για να πετύχει μία ομάδα!

Και όταν “σβήσουν τα φώτα του… πάλκου”, ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Βασίλης Αλεξίου, αναλαμβάνει να σοβαρέψει τα πράγματα…