Ένα πρωινό στο Καρπενήσι με τον Πλαβούκο και τους 4 «πορτιέρε» (video+pics)

0

Μέσα από τη web tv του super-fm.gr είχατε πολλές φορές την ευκαιρία να δείτε τη δουλειά που γινόταν στο α’ στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ στα Γιάννενα σε επίπεδο τακτικής, αλλά και τα στιγμιότυπα από τα δύο πρώτα φιλικά που έγιναν στο Καρπενήσι με ΑΕΛ και Λαμία.

Το super-fm.gr παρακολούθησε και την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (21/7) και σας μεταφέρουμε την εικόνα από τη σκληρή δουλειά των τερματοφυλάκων με τον κ. Γιάννη Πλαβούκο.

Ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων έχει μια τεράστια ποικιλία ασκήσεων και σπάνια θα μπορέσει να δει κάποιος στο καθημερινό πρόγραμμα ίδιες ασκήσεις. Βεβαίως οι στόχοι των ασκήσεων δεν αλλάζουν, αφού θα πρέπει να γίνεται η ενδυνάμωση των άκρων και να δουλεύεται η δύναμη και η φυσική κατάσταση, αλλά παράλληλα οι ασκήσεις στοχεύουν στη γρήγορη αντίδραση, την εκρηκτικότητα και τα καλά αντανακλαστικά μέσα απ’ αυτήν την ποικιλία.

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο παρακάτω βίντεο, χρησιμοποιούνται μπάλες ισορροπίας και βαράκια, καθώς και δύο μεγεθών μπάλες ποδοσφαίρου, με τις οποίες επιδιώκονται καραμπόλες, ώστε να δουλέψουν οι τερματοφύλακες τις αντιδράσεις τους και τα αντανακλαστικά τους, προσπαθώντας να αποκρούσουν όλες τις μπάλες.

Δείτε φωτορεπορτάζ στη σελίδα μας στο fb

Σχόλια

Comments are closed.