Έτσι τους «λιώνει» ο Αλεξίου! (video+pics)

0

Το «χτίσιμο» της φυσικής κατάστασης που γίνεται για τις ομάδες στο βουνό αποτελεί ένα από τα πιο βασικά συστατικά της καλής σεζόν στη συνέχεια. Η δουλειά αυτών των ημερών επανέρχεται στο προσκήνιο σε περιόδους με συνεχόμενα παιχνίδια και υψηλών απαιτήσεων, όπου εκεί φαίνεται πόσο πολύ δούλεψε ο καθένας την περίοδο του καλοκαιριού και τις αντοχές που απέκτησε.

Ένα τυπικό πρωινό στο Καρπενήσι, αλλά και στις προπονήσεις που γίνονται στα Γιάννενα, περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο, ασκήσεις για την ενδυνάμωση όλων των μερών του σώματος και… άρση βαρών!

Ο Βασίλης Αλεξίου, προπονητής φυσικής κατάστασης του ΠΑΣ Γιάννινα, αναλαμβάνει τον κυρίαρχο ρόλο τα πρωινά και οι παίκτες έχουν να λένε για το πόσο καλά γνωρίζει το αντικείμενό του και τα όρια που πρέπει να κουράσει την ομάδα, αλλά και για τον χαρακτήρα του. Μπορεί οι φωνές του να «αντιλαλούνε» στους γύρω λόφους του προπονητικού κέντρου της ομάδας στο Καρπενήσι, αλλά οι παροτρύνσεις και τα σχόλια που τις συνοδεύουν, ωθούν τους παίκτες να δίνουν το 100%.

Πάρτε μια μικρή γεύση με το καθημερινό πρωινό «λιώσιμο» των παικτών στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς και στη photo gallery στο τέλος του άρθρου:


Σχόλια

Comments are closed.