Το πρώτο ρεπό του 2016 είχαν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που πήραν μια μικρή «ανάσα», αλλά από σήμερα Τετάρτη επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί απόγευμα στις 17:15.

Ο Γιάννης Πετράκης επέστρεψε από Αθήνα που είχε βρεθεί για σοβαρό οικογενειακό θέμα και έπιασε κι εκείνος δουλειά μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά δυστυχώς γι’ άλλη μια φορά σημειώθηκαν απουσίες. Οι Μανιάς, Τζημόπουλος, Ακόστα και Ίλιτς έκαναν μαζί ατομικό τρέξιμο. Πιθανότατα, όμως, και οι τέσσερις να μπουν από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Μανιάς ευτυχώς είχε ελαφρύ διάστρεμμα, ο Τζημόπουλος μία ενόχληση στον τετρακέφαλο, ο Ίλιτς στον δικέφαλο και ο Ακόστα προερχόταν από ίωση.

 

Περιστερίδης στο… Περιστέρι!

Στο μεταξύ, αυξάνει ρυθμούς ο Περιστερίδης, που συγκυριακά το φέρνει η τύχη να ντεμπουτάρει σε αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ στο Περιστέρι!  Ίσως ο συμβολισμός να λέει πολλά για τον νεαρό τερματοφύλακα, που είχε βρεθεί στη σκιά του Βελλίδη τους τελευταίους 7 μήνες που βρισκόταν στα Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ έχει εντοπίσει 2-3 περιπτώσεις τερματοφυλάκων που κινούνται στη λογική του εξελίξιμου. Όχι έμπειρος, αλλά όχι και πολύ νέος. Παράλληλα, δεν επιβεβαιώνονται τα ονόματα Γιαννιώτη και Δαύκου.