Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στο τέλος και ο Άκης Μάντζιος έμεινε ευχαριστημένος έστω και με το βαθμό, αν και όπως τόνισε η ομάδα του είχε περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει.

«Θα ήταν κρίμα να μην παίρναμε κάτι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα φορμαρισμένη και αήττητη στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια και με αλλαγή σχηματισμού, η οποία είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και κάνει κατά κόρον φάσεις. Έπρεπε να βελτιώσουμε την άμυνά μας, γιατί στα 2 τελευταία παιχνίδια είχαμε δεχτεί 5 γκολ. Τα καταφέραμε, ο ΠΑΣ μας απείλησε με 2 μακρινά σουτ και στο δεύτερο καθόλου, με εξαίρεση το γκολ.

Βάσει εικόνας και ευκαιριών, τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς και αν κάποιες έπρεπε να κερδίσει, θα μπορούσαμε κάλλιστα να είμαστε εμείς. Όμως, όταν ισοφαρίζεις στο 93′ κι αυτό θετικό είναι από το να χάσεις.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιδιών και συνεχίζουμε με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να πάρει η ομάδα ό,τι καλύτερο μπορεί».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο: «Δεν έχω μιλήσει με τη διοίκηση. Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, που  είτε βγαίνουν εντός είτε εκτός ομάδας, εγώ δεν έχω μιλήσει, θα το κάνουμε μετά το πρωτάθλημα και θα δούμε τι θέλουμε και οι δύο για την επόμενη μέρα. Θα πω τα δικό μου ‘θέλω’. Διάθεση υπάρχει, όταν έρθει η ώρα εκείνη, θα πούμε και περισσότερα».