image description

Στη μάχη με στόχο την εξασφάλιση ενός «εισιτηρίου» για το φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα ετοιμάζονται να ριχτούν 13 επίλεκτοι νεαροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Οι προκρίσεις για τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθούν από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το ερχόμενο Σάββατο στη λίμνη της Καστοριάς και από πλευράς Ν.Ο.Ι. θα αγωνιστούν τα εξής πληρώματα: Οι Aλέξανδρος Μαμακής – Γιώργος Γραμμενιάτης στη Δίκωπο Εφήβων. Οι Λεωνίδας Παλαιοπάνος και Δημήτρης Μπουκουβάλας στο Σκιφ Εφήβων. Ο Ανδριανός Οικονόμου σε μικτό πλήρωμα στη Δίκωπο άνευ Εφήβων. Οι Αριάδνη Μήτση – Αθανασία Μάκου στη Δίκωπο Νεανίδων. Οι Σπύρος Γεωργίου – Ανδρέας Καρέτσος στη Δίκωπο Παίδων. Οι Ηλίας Μπλέτσας – Θανάσης Μάστακας στη Δίκωπο Παίδων. Τέλος, ο Ζήσης Μπουκουβάλας στο Σκιφ Παίδων και η Κατερίνα Γκόγκου με την Ξανθή Χατζή στο Σκιφ Κορασίδων.

Την ομάδα θα συνοδεύσουν οι προπονητές του Ομίλου Αγγελική Γκρέμου, Δημήτρης Δερέκας και Φώτης Λιόντος, ενώ στην Καστοριά για τις προκρίσεις θα ταξιδέψουν επίσης η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου και ο Γεν. Γραμματέας και Έφορος Κωπηλασίας Θανάσης Κιτσάκος.