Ένα σενάριο για δανεισμό ενός εκ των Λέο ή Λουκίνα κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου στο ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ενδιαφερόμενη ομάδα είναι ο Κισσαμικός, ενώ πληροφορίες του super-fm.gr αναφέρουν ότι και η ΠΑΕ Καραϊσκάκης έκανε μία προσέγγιση για να δει αν υπάρχει περίπτωση δανεισμού κάποιου ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως να μην υπολογίζεται σ’ αυτήν τη φάση από τον κ. Πετράκη ή να επιθυμεί η ομάδα να πάρει συμμετοχές.

Ο Λέο έχει μπει τις τελευταίες μέρες στο πρόγραμμα και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Ακόμα κι αν δεν διεκδικεί φανέλα βασικού αυτή τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι σε καλύτερη κατάσταση όταν θα κάνει κι εκείνος τον κύκλο του στην προετοιμασία και μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Λουκίνας είναι μια διαφορετική περίπτωση, αφού έχει βγάλει όλη την προετοιμασία χωρίς προβλήματα, αλλά ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας.

Μένει να ξεκαθαρίσει, λοιπόν, τις επόμενες μέρες αν υπάρχουν στην ομάδα σκέψεις να «ελαφρύνει» το ρόστερ της ή θα πορευτεί με το υπάρχον υλικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ