Τελευταία εβδομάδα για τη μεταγραφή του Κόντε και φήμες αναφέρουν ότι τελικά ο Ισπανός είπε το «ναι» σε πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μάλιστα ενδέχεται να μην αγωνιστεί τελικά με την ΑΕΚ.

Σχετικό δημοσίευμα του sportime.gr αναφέρει:

Το έψαξε αρκετά, οι προτάσεις που είχε ήταν πάρα πολλές και φαίνεται πως ο Πέδρο Κόντε εν τέλει το πήρε απόφαση. Αποχαιρετά τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στα γραφεία των Ηπειρωτών έσκασε νέα πρόταση και η ομάδα την αποδέχτηκε. Αυτό είχε συμβεί και με άλλες προτάσεις. Η διαφορά είναι ότι τώρα είπε το «ναι» και ο παίκτης.

Ο Ισπανός φορ βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά είναι ερωτηματικό πλέον το αν θα αγωνιστεί. Δεν αποκλείεται να προστατευτεί, αφού η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία.

Οι πληροφορίες του Sportime.gr αναφέρουν πως το deal θα κλείσει οριστικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Και εννοείται πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ