Ως έμμεση επιβεβαίωση της μεταγραφής του Κόντε λειτουργεί ο αποκλεισμός του από τη 18άδα του αγώνα με την ΑΕΚ, μετά από ένα μίνι απογευματινό θρίλερ, καθώς προοριζόταν να παίξει, παρά τη μεταγραφή. Το deal δυστυχώς άργησε πάρα πολύ, αλλά είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο και για τις δύο πλευρές, αφού η πρόταση που έχει γίνει και προς τον ΠΑΣ έχει πλησιάσει πάρα πολύ τη ρήτρα που υπήρχε.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, το ρόστερ του έχει πολλούς επιθετικογενείς παίκτες για να πορευτεί προσωρινά. Το σίγουρο είναι ότι με γεμάτο… πορτοφόλι, έστω και την ύστατη στιγμή, βρίσκεις αντικαταστάτη του Ισπανού στην αγορά, σε αντίθεση με το παρελθόν που παίκτες επιπέδου Ντε Βινσέντι ή Τσάβες ήταν αδύνατον να αντικατασταθούν, αφού τα οικονομικά περιθώρια ήταν παντελώς ανύπαρκτα.

Το αν εκμεταλλευτεί, βέβαια, η ομάδα το γεμάτο της… πορτοφόλι, είναι μια απορία που θα λυθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. Η πρόθεση είναι να αποκτηθεί παίκτης. Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου, ενώ ακολουθεί και το δεκαήμερο των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Εκτός του Κόντε, ακούγεται πολύ έντονα και το σενάριο για την απόκτηση του Ευαγγέλου ως δανεικού από τον Ολυμπιακό. Δεδομένου ότι ο ΠΑΣ έχει μόνο 4 στόπερ, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμα νεαρός γι’ αυτήν τη θέση. Ο Ευαγγέλου έπαιξε πέρυσι στον Παναθηναϊκό και φέτος το καλοκαίρι μεταπήδησε στον Ολυμπιακό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ