
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστας Περιστερίδης, πρόσθεσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό, αυτήν τη φορά κόντρα στην παλιά του ομάδα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη που επιτρέπει στον ΠΑΣ να κάνει όνειρα.
«Με το αποτέλεσμα της Τρίπολης η νίκη μας είναι πολύ σημαντική γιατί είμαστε στην 6η θέση. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την άδεια του Πανιωνίου για να καταφέρουμε το στόχο μας.
Είχαμε δει το στυλ του Πλατανιά, ότι είναι να παίζει με την μπάλα στα πόδια και να δημιουργεί κινδύνους με κάθετες μπαλιές. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά, με εξαίρεση 2 φάσεις.
Επικρατεί ενθουσιασμός στα αποδυτήρια, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Είχαμε και τη διακοπή που μας δημιούργησε λίγο άγχος, γιατί πήρε παράταση ο αγώνας. Η νίκη σήμερα θα έχει ουσία αν κερδίσουμε και την Ξάνθη.
Ήμουν 2 χρόνια στον Πλατανιά. Αφιερώνω τη νίκη στους γονείς μου. Ξέρουν πολύ καλά στα δύο χρόνια που ήμουν εκεί πως αισθανόμουν. Δεν πήρα τις ευκαιρίες που περίμενα. Από εκεί και πέρα έκανα μια νέα αρχή στα Γιάννενα, είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα.
Με την ανανέωση του συμβολαίου μου είναι ένα παραπάνω κίνητρο για εμένα να έχω διάρκεια, είναι άλλωστε αυτό που ζητάω και θέλω από τον εαυτό μου στη συνέχεια. Σίγουρα και η ομάδα σε πάει ψηλά και αν καταφέρουμε να βγούμε και Ευρώπη, αυτό θα είναι σημαντικό για όλους μας.