Πέφτει σήμερα τα μεσάνυχτα η αυλαία των καλοκαιρινών μεταγραφών στην Ελλάδα , αφού όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ τις ΠΑΕ, τα τμήματα Πρωτοκόλλου, Μητρώου Δελτίων, ΤΜS, Λογιστήριο, θα λειτουργήσουν από τις 08.30 έως τις 00.00. Αυτό σημαίνει ότι οι δανεισμοί και οι αγοραπωλησίες ολοκληρώνονται, αλλά θα υπάρξει ένα 10ήμερο για τους λεγόμενους «άνεργους» ποδοσφαιριστές.

Στην τελευταία κατηγορία εντάσσονται ακόμα και ποδοσφαιριστές που θα λύσουν σήμερα τα συμβόλαιά τους, αν αντιλαμβάνονται ότι δεν υπολογίζονται από τις νυν ομάδες τους. Αυτοί και γενικώς όσοι έμειναν χωρίς συμβόλαιο τους τελευταίους μήνες, θα μπορούν να διαπραγματεύονται τη μεταγραφή τους για μερικές μέρες ακόμα.

Στο δεκαήμερο αυτό φαίνεται ότι ποντάρει και ο ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία του μεταγραφή, αυτή του επιθετικού, τη στιγμή που ο δανεισμός του Ευαγγέλου από τον Ολυμπιακό έχει συμφωνηθεί από την περασμένη Δευτέρα, όπως είχαμε γράψει σχετικά, αλλά ενδέχεται να ανακοινωθεί μετά το ματς του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό. Τα διαδικαστικά, βέβαια, θα πρέπει να τακτοποιηθούν το αργότερο σήμερα.

Όσον αφορά τον επιθετικό, ο ΠΑΣ εστιάζει στην ξένη αγορά, εκτός κι αν προκύψει κάτι πολύ εξαιρετικό σήμερα από την Ελλάδα.

Ελάχιστες φορές, πάντως, οι μεταγραφές της τελευταίας μέρας έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Συνήθως η ομάδα πορεύεται με τον σχεδιασμό που ήδη έχει κάνει. Όμως ειδικά φέτος ο ΠΑΣ έπρεπε να είναι πιο προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει την αποχώρηση του Κόντε, που ήταν εξαιρετικά πιθανό ότι θα αποδεχόταν τελικά κάποια πρόταση από τις πολλές που είχε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ