Είναι και επίσημο πλέον και ο ΠΑΣ Γιάννινα αποκτά μία ακόμα λύση ποδοσφαιριστή για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ευαγγέλου για 2 χρόνια και μάλιστα με οψιόν αγοράς. Πέρυσι τέτοιον καιρό είχε αποκτηθεί και ο Μανθάτης με ανάλογους όρους, αλλά ας ελπίσουμε ότι ο νεαρός στόπερ θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη φορά μια μόνιμη θέση στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Ο Ευαγγέλου πέρυσι αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι που έμεινε ελεύθερος πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει στον Μαρτίνς να κρατήσει μία θέση στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Ο Ευαγγέλου είναι η 12η μεταγραφή (χωρίς να υπολογίζεται ο Παπαϊωάννου που από την Κ20 έγινε πλέον επαγγελματίας) και θα ενσωματωθεί στον ΠΑΣ από Δευτέρα.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη συμφωνία απόκτησης του Στέφανου Ευαγγέλου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, για 2 χρόνια με option αγοράς.

Ο Ευαγγέλου είναι 20 χρονών, παίζει ως αμυντικός και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για την ομάδα νέων του Πανιωνίου, στον Παναθηναϊκό και στις ομάδες νέων της Εθνικής μας ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ