Με αρκετές απουσίες για τον Γιάννη Πετράκη ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία έγινε στη «σκιά» των μεταγραφικών εξελίξεων που αναμένεται να υπάρξουν σύντομα. Η ομάδα της Ηπείρου χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση στη θέση του φορ περιοχής, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κι ένας χαφ που θα μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Για τη θέση του φορ, η περίπτωση του Κλάους Αθανασιάδη βρίσκεται ακόμα στο προσκήνιο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς είναι ένας παίκτης με γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, που μπορεί να προσαρμοστεί σχετικά γρήγορα. Κι αυτός από την πλευρά του θέλει να επιχειρήσει ένα restart στην καριέρα του, οπότε ψάχνει ομάδα που θα του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, αυτή ολοκληρώθηκε με 7 απουσίες. Λίλα και Τσικάρσκι είναι στις εθνικές, Περιστερίδης και Παμλίδης τραυματίες. Μάλιστα ο Περιστερίδης πέρασε και από τα αποδυτήρια σήμερα. Μικροπροβλήματα είχαν οι Κρίζμαν και Βελλίδης που έκαναν λίγο τρέξιμο και στη συνέχεια γυμναστήριο, ενώ μία προγραμματισμένη ιατρική εξέταση έπρεπε να κάνει ο Κακούμπα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά ως το Σάββατο και την Κυριακή οι παίκτες θα πάρουν ρεπό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ