Σε ανοιχτή γραμμή με τον Αθανασιάδη συνεχίζει να βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ακόμα δεν έχει προκύψει τίποτα οριστικό και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ως προς τη μετακίνησή του στον ΠΑΣ. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν στρέψει το βλέμμα τους και σε μία περίπτωση από το εξωτερικό και όποια από τις δύο περιπτώσεις ευδοκιμήσει, αυτή θα κλείσει.

Ο Αθανασιάδης φερόταν να είναι αρκετά κοντά τα τελευταία 24ωρα, αλλά μιλάμε και για έναν παίκτη που είχε ιδιαίτερα υψηλό κασέ, που είναι δύσκολο να το φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Όσο περνάνε οι μέρες, δεν αποκλείεται το χάσμα αυτό να κλείσει, αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία και ότι εξετάζεται και μία εναλλακτική λύση.

Πέραν του επιθετικού, δεν επιβεβαιώνεται ότι η ομάδα θα κινηθεί για χαφ, αφού οι όποιες ανάγκες προκύψουν εκεί ,θα καλυφθούν με το υπάρχον έμψυχο υλικό και πιθανόν και με αλλαγή συστήματος, αφού ο κ. Πετράκης αρχίζει να σκέφτεται ξανά το 3-5-2.

Στο μεταξύ, από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έλεγαν ότι για την πώληση Κόντε δεν υπήρξε μεσολαβητής από την Ελλάδα που να δικαιούται αποζημίωσης, αφού η πρόταση ήρθε πριν από ένα ακριβώς μήνα απευθείας μέσω Κροάτη μάνατζερ που συνεργάζεται με τον Κροάτη προπονητή της Μπανίγιας.

Τέλος, στα Ιωάννινα βρέθηκε ο κ. Χριστοβασίλης για ένα διήμερο και αναχωρεί πάλι σήμερα το βράδυ για την Αθήνα. Η παρουσία του δεν σχετιζόταν με μεταγραφικά, αλλά είχε να κάνει περισσότερο με το θέμα του Σταδίου και την εξέλιξη των έργων του ταρτάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ