Τη Δευτέρα, θα εκδικαστεί από την δευτεροβάθμια, η έφεση του Πανιώνιου κατά της πρωτόδικης απόφασης για την άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα.

Στις τάξεις του «ιστορικού» ελπίζουν να δικαιωθούν και να έχει αίσιο τέλος το ζήτημα, αλλά πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους το αρνητικό σενάριο, για το οποίο πρετοιμάζοντα.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» ο Πανιώνιος θα κληθεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις κυρίως για τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Εκείνο που αποτελεί πραγματικό «αγκάθι», εκτός από την μη έξοδο στην Ευρώπη, είναι τον να μην εξασφαλίσει άδεια για την Ελλάδα, το οποίο δημιουργεί περιορισμούς από τη Σούπερ Λιγκ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πανιώνιος θα έχει δικαίωμα για μία μόλις μεταγραφή παίκτη, ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ηλικίας και δικαίωμα για δύο ανανεώσεις μόνο.

Το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια των Κόρμπου και Βλάχου, αλλά και του Αργυρόπουλου, ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα του Μπακασέτα που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Αν λοιπόν δεν πάρει άδεια, η πρώτη σκέψη είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μπακασέτα, τον οποίο θέλουν να κρατήσουν με κάθε τρόπο, κάτι που ζητάει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Θέμα με τον πιθανό περιορισμό δημιουργείται και με τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος θέλει να παραμείνει στη Νέα Σμύρνη, σε περίπτωση που τα έβρισαν Πανιώνιος και Ολυμπιακός.

 

[Πηγή: sport-fm.gr]