Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου της Super League.

Με την προπόνηση της Πέμπτης να διεξάγεται στο μεγάλο γήπεδο του ΠΕΑΚΙ. Ο τεχνικός του ΠΑΣ είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, δεν θα έχει όμως την Κυριακή τον Μανιά, που είχε συμπληρώσει κάρτες στο παιχνίδι της Μυτιλήνης με την Καλλονή και θα επανέλθει στα play-offs, αν και εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα νικήσει στην Ξάνθη και δεν αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος.

Στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του ΠΑΣ αποκάλυψε τα πλάνα του για τον τελευταίο αγώνα, στον οποίο προσανατολίζεται να παίξει με την ίδια ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει και στη Λιβαδειά. Αυτό σημαίνει, ότι ένα προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι: Περιστερίδης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλας, Ακόστα, Ίλιτς και Γιάκος.

Επόμενη και τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αναχώρηση για την Ξάνθη, αύριο στις 11:00. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει απόγευμα Σαββάτου στην Ξάνθη.

 

Σενάριο για Τζημόπουλο

Στο μεταξύ, το βαθμολογικό «ξεπέταγμα» του ΠΑΣ Γιάννινα όπως ήταν φυσικό συνδυάζεται και με σενάρια ενδιαφέροντος άλλων ομάδων για παίκτες του. Μετά τον Μανιά, τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα «βλέπουν» Παναθηναϊκός, Τρίπολη και Ατρόμητος από Ελλάδα και τον Τσουκαλά, που έχει προκαλέσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, σήμερα ήταν η σειρά του Τζημόπουλου, για τον οποίο η «Γάτα» γράφει ότι ενδιαφέρει ομάδα της Championship από την Αγγλία.

Προφανώς θα ακολουθήσουν κι άλλα δημοσιεύματα, αφού στο «στόχαστρο» έχει μπει και ο Πετράκης, αλλά ενδεχόμενη επιτυχία του ΠΑΣ Γιάννινα να παίξει στην Ευρώπη, θα διαμορφώσει νέα δεδομένα.

 

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γιαννάκης – Ράνια Κρικώνη