Ένας μέσα, ένας έξω για τον Γιάννη Πετράκη στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Γιάννης Μυστακίδης έλαβε κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα και μάλιστα έπαιξε κάποια στιγμή και με τους βασικούς στο δίτερμα. Οι ενοχλήσεις που είχε στο προσαγωγό δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και το ιατρικό επιτελείο άναψε το «πράσινο φως» για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ωστόσο υπήρξε και σήμερα ένας νέος παίκτης στο απουσιολόγιο και ήταν ο Στέφανος Ευαγγέλου, που κι αυτός ένιωσε μία ενόχληση στον προσαγωγό και δεν έκανε προπόνηση με τους υπόλοιπους. Ο χρόνος είναι ελάχιστος, αφού την Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα, οπότε θα αποφασιστεί αύριο αν θα βρεθεί στην αποστολή.

Τέλος, κανονικά ήταν σήμερα στο πρόγραμμα ο Βελλίδης, ενώ –εκτός του Ευαγγέλου- απουσίασαν οι Παμλίδης (ατομικό τρέξιμο), Περιστερίδης και οι νεαροί Γώγος, Λιάσος και Παπαδόπουλος που θα αγωνιστούν με την Κ20.

Και σήμερα η προπόνηση αφιερώθηκε για μία σχεδόν ώρα στην τακτική, με τον κ. Πετράκη να κάνει συνεχώς παρεμβάσεις στους παίκτες του, ενώ δοκίμασε διάφορους σχηματισμούς και στις δύο ενδεκάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ