image description

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ξέχασαν τον άνθρωπο που δημιούργησε τον μεγάλο «Άγιαξ της Ηπείρου» στις αρχές της δεκαετίας του ’70, τον Γκόμεζ Ντε Φαρία και τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν.

Η ανακοίνωση των Blue Vayeros

Άφησε σήμερα τα εγκόσμια στην ηλικία των 82 χρόνων ο Γκόμεζ Ντε Φαρία, ο οποίος υπήρξε προπονητής (1971-1973) του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την εποχή των Αργεντίνων του μεγάλου ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Μεγάλο το έργο του στην ομάδα μας για τρία χρόνια και το όνομά του, έχει χαραχτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας μας.

Στην θητεία του ως προπονητής της ομάδας, ήταν ο δημιουργός μαζί με τον τότε πρόεδρο αείμνηστο Σάκη Τσουκανέλη για να φτιαχτεί ο μεγάλος ”ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ”, αφού στην ουσία ο ίδιος μεσολάβησε και έφερε τους Αργεντίνους, για να διδάξουν στην συνέχεια Πανελληνίως και στην κυριολεξία πως παίζεται το ποδόσφαιρο.

H Λέσχη Φίλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BLUE VAYEROS, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συγγενείς του, στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σε όλους όσους τον αγάπησαν.
Μεγάλη η τιμή στον Σύνδεσμό μας που σε τίμησε το 2008 για όσα πρόσφερες στην αγαπημένης μας ομάδα, στην παρουσίαση του λευκώματος Blue Vayeros για τα 40+1 χρόνια ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σε σκεπάζει.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γκόμεζ Ντέ Φαρία, ανθρώπου που δημιούργησε την αλησμόνητη ομάδα του Άγιαξ της Ηπείρου, η οποία μεγάλωσε γενιές και γενιές ΠΑΣολέδων.
Καλό ταξίδι μεγάλε ΓΚΟΜΕΖ…σε ευχαριστούμε.