Δύο νέες προσθήκες στο ρόστερ της ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Φ.Ε. Ιωαννίνων. Πρόκειται για δύο ακραίες, την Τζανετέα που αγωνιζόταν στη Σούδα Χανίων και την Κωνσταντινίδου από τον Αίολο Κατερίνης.

Η ανακοίνωση για τη Τζανετέα (φώτο αριστερά)

Ολοκληρώθηκε για την Φ.Ε.Ιωαννίνων η μεταγραφή της Κωνσταντίνας Τζανετέα και η εν λόγω αθλήτρια αναμένεται να ενισχύσει την Γιαννιώτικη ομάδα στα άκρα .

Η Φ.Ε.Ιωαννίνων ευχαριστεί το Σωματείο της Σούδας Χανίων , την αθλήτρια και τους γονείς της για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Σωματείο μας.

Η ανακοίνωση για την Κωνσταντινίδου (φώτο δεξιά)

Ολοκληρώθηκε για τη Φ.Ε.Ιωαννίνων η μεταγραφή της Κωνσταντίνας Κωνσταντινίδου και η εν λόγω αθλήτρια αναμένεται να ενισχύσει την Γιαννιώτικη ομάδα στα άκρα .

Η Φ.Ε.Ιωαννίνων ευχαριστεί το Σωματείο του Αιόλου Κατερίνης , τους προπονητές Στέργιο Τσουπλίδη και Παναγιώτη Στούπα , καθώς και  την αθλήτρια  για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Σωματείο μας.

Η Γιαννιώτικη ομάδα αναμένεται να προβεί σε μία ακόμη μεταγραφή και να κλείσει έτσι το ρόστερ της , που θα της δώσει τη δυνατότητα να προσπαθήσει για το καλύτερο στην αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 στο Πρωτάθλημα Γυναικών Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ