image description

Σ’ ένα άτεχνο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, αλλά με πολλές μονομαχίες, η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας της Λαμίας για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες είχαν κάποια μικρά διαστήματα που έβαλαν την μπάλα κάτω και προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις, αλλά ήταν ελάχιστα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε πιο τυχερός όμως στις δικές του καλές στιγμές και πήρε τους 3 βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε στο 24ο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία του Λέκκα με τον Λώλη, με τον τελευταίο να κάνει ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ απέναντι από τον τερματοφύλακα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λαμία δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και το παιχνίδι κέντρου συνεχίστηκε ως το τέλος, με τον ΠΑΣ να χάνει άλλη μία κλασική ευκαιρία στο 44’, όταν ο Λέκκας πέταξε την μπάλα μπροστά, νίκησε στο σπριντ τον αντίπαλό του, γύρισε στον αμαρκάριστο Ζώνιο που έχασε το τετ-α-τετ πλασάροντας πάνω στον τερματοφύλακα.

Άλλη μία αντεπίθεση είχε ο ΠΑΣ στις καθυστερήσεις, αλλά ο Παππάς δεν γύρισε καλά την μπάλα προς το σημείο του πέναλτι και οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο β’ ημίχρονο η Λαμία είχε κάποια επικίνδυνα σουτ, αλλά η εστία του Βακαλόπουλου παρέμεινε απαραβίαστη.

Από το 76’ και μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Λώλη με 2η κίτρινη κάρτα, παρ’ όλα αυτά βρήκε μια ακόμα καλή ευκαιρία με τον Γροσδάνη που σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει δίπλα από τη συμβολή των δοκών της Λαμίας.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Έτσι η ομάδα του κ. Μπαδήμα πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Δείτε συνθέσεις, αλλαγές και φάσεις στη live μετάδοση ΕΔΩ