Μοντεαγούδο: «Αν κάνεις δύο δώρα, χάνεις το παιχνίδι»

0

Με τον Ναδάλες να εκτελεί χρέη μεταφραστή του Μοντεαγούδο, ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά το κυριότερο μία νίκη για να αλλάξει ψυχολογία.

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Για 30 λεπτά ήμασταν καλοί. Η ομάδα πρέπει να γίνει πιο επιθετική. Δεν έπρεπε να χάνουμε στο α’ ημίχρονο. Στο ποδόσφαιρο αν κάνεις δύο δώρα, χάνεις το παιχνίδι. Η ομάδα ανέβηκε πιο ψηλά μετά το 1-0 και ο Σικαμπάλα πήγε πίσω από τα σέντερ φορ, ωστόσο χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά και δεν είναι καλή από φυσική κατάσταση».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα για να επιστρέψει στις επιτυχίες: «Πρώτα να μη δέχεται γκολ. Και το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να επιτίθεται περισσότερο. Δεν είμαστε σαν τις πρώτες ομάδες, αλλά πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ και να παίζουμε πιο επιθετικά».

Για το αν είναι πολύ πιο δύσκολη η κατάσταση απ’ ό,τι την περίμενε: «Το περίμενα ότι θα είναι δύσκολο. Με καινούργιους παίκτες, αλλά και με δουλειά πιστεύω ότι θα πάμε μπροστά. Αν κερδίσεις ένα ματς όλα θα αλλάξουν».

Σχόλια

Comments are closed.