Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Γιάννη Πετράκη στην προπόνηση της Παρασκευής, που είναι και η τελευταία που έγινε στα Γιάννενα πριν την αναχώρηση για Ξάνθη.

Ο Ναδάλες αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και χρειάστηκε να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο. Πιθανότατα να πρόκειται για τράβηγμα, που είναι επίφοβο να τον αφήσει εκτός αποστολής, αλλά θα γνωρίζουμε κάτι σίγουρα προς το απόγευμα, και ανάλογα θα αποφασίσει ο κ. Πετράκης για το αν θα τον έχει μαζί του στην αποστολή που θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου για την Ξάνθη.

Αν ο Ισπανός χρειαστεί να απουσιάσει, τότε ο Καρανίκας ή ο Κούτρης θα ετοιμαστούν να πάρουν τη θέση του στον αγώνα της Ξάνθης, αλλάζοντας ελαφρώς τα πλάνα του προπονητή για τη βασική ενδεκάδα. Υπενθυμίζουμε και την απουσία του Μανιά, που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες στο ματς με την Καλλονή.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Στη συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στα στημένα.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στην Ξάνθη στις 17:15.