Όπως αναμενόταν, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε κι εκείνος την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Άρη, οργανωμένη και μεμονωμένη, για εξαιρετικούς λόγους που έχουν να κάνουν με τη διασφάλιση της τάξης.

Ο Υπουργός έλαβε σοβαρά υπόψη τις ενστάσεις που είχαν αστυνομία και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τα όσα είχαν συμβεί πέρυσι στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 22-09-2018 και ώρα 20:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016, με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ