Με υψηλό ηθικό ο ΠΑΣ προετοιμάζεται για τον Άρη

0

Η νίκη επί του Απόλλωνα άλλαξε σημαντικά το κλίμα στα αποδυτήρια των «κυανόλευκων» και η αυτοπεποίθηση έχει επανέλθει. Για ένα ακόμα απόγευμα οι παίκτες έδειξαν στην προπόνηση πολλή όρεξη και έβγαλαν ωραία πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Το σημερινό δίτερμα παίχτηκε σχεδόν στο 1/4 του γηπέδου, με τον κ. Πετράκη να ζητάει από τους παίκτες του να βλέπουν γήπεδο και να παίζουν γρήγορα την μπάλα. Είναι προφανές ότι το τεχνικό επιτελείο στοχεύει στο να αποκτηθούν αυτοματισμοί και να ξέρουν όλοι που πρέπει να πάει η μπάλα ανάλογα με τον χώρο που κινείται ο καθένας.

Στη διάρκεια του διπλού μπήκαν πολλά και όμορφα τέρματα από τους Νικολιά, Λέο και Μυστακίδη, που δείχνουν να είναι σε πολύ καλή φόρμα, ενώ πολύ ανεβασμένος δείχνει και ο Βιδάλ.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Παρασκευή το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, που για μία ακόμα φορά θα έχει δύσκολες αποφάσεις για τον κόουτς, αφού θα χρειαστεί να κόψει 3-4 παίκτες που θα μπορούσαν να βρίσκονται ακόμα και στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή αλλαγή μέρας με ΠΑΟ

Στο μεταξύ, μετά την ανακοίνωση του προγράμματος του κυπέλλου Ελλάδος, έχει προκύψει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται Πέμπτη με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο και Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του παίζει Δευτέρα με τη Λαμία και δεν μπορεί να πάει νωρίτερα το ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα ΕΠΟ και Super League δεν αποφάσισαν ποιο ματς θα μετακινήσουν και το θέμα αυτό είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

Ρίχνουν τον κόκκο του ταρτάν

Στο θέμα του ταρτάν, το έργο θα είναι ημιτελές το Σάββατο, αφού δεν θα έχει ετοιμαστεί πλήρως, ωστόσο δεν δημιουργείται κάποιος κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές. Εξυπακούεται, όμως, ότι και ο κόσμος στην κερκίδα θα πρέπει να είναι προσεκτικός και να μην πετάξει κανενός είδους αντικείμενο.

Πάντως με το νέο ταρτάν δημιουργούνται κάποια θεματάκια που πρέπει να λυθούν, όπως η είσοδος ασθενοφόρου, αλλά και το τι θα γίνει με τον γερανό που έμπαινε στο ταρτάν για να υπάρχει κάμερα πίσω από τη μία εστία. Ενδεχομένως για την κάμερα να χρειαστεί να γίνει προσεχώς μόνιμη μεταλλική κατασκευή στη θύρα 1.

Σχόλια

Comments are closed.