Η πλατφόρμα επιβράβευσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση του Δήμου Ιωαννιτών, Followgreen, που ενώνει πολίτες, τοπικές επιχειρήσεις και σχολεία, στηρίζει τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και θα βρίσκεται εκεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018 για να δώσει το «πράσινο» μήνυμα.

Όσοι βρεθούν στο περίπτερο του Followgreen που θα βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Μαβίλη, θα μάθουν περισσότερα σχετικά με την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση και τον τρόπο που αυτές οι ενέργειες μπορούν να τον ανταμείψουν στον Δήμο του. Επιπλέον, όλοι θα λάβουν ένα αναμνηστικό δώρο!

Σκοπός του Δήμου Ιωαννιτών είναι μία καθαρότερη πόλη και ένα φιλικότερο περιβάλλον για τους πολίτες. Με γνώμονα αυτό, το Followgreen δεσμεύεται πως δεν θα μοιράσει κανένα φυλλάδιο.

Όσοι περάσουν από το περίπτερο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα και να ενημερωθούν για το πόσο εύκολο είναι να γίνουν μέρος της πλατφόρμας.


Λίγα λόγια για το
Followgreen:

Ο Δήμος Ιωαννιτών πρωτοπόρος σε θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, υλοποιεί την καινοτόμα και συνεχώς αναπτυσσόμενη πλατφόρμα επιβράβευσης των πολιτών για την ανακύκλωση, Followgreen η οποία βρίσκεται στον 5ο μήνα λειτουργίας της και ήδη αριθμεί πάνω από 700 μέλη.

Η εγγραφή στη δημοτική πλατφόρμα είναι δωρεάν και κάθε ένας που γίνεται μέλος έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται και να μαθαίνει συνεχώς νέα tips που μπορεί να εφαρμόσει στην καθημερινότητα του σχετικά με την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση, με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Η κάθε ενέργεια ανταμείβεται με πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν στις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου, ώστε οι χρήστες του Followgreen να αποκτήσουν μοναδικές προσφορές όπως εκπτώσεις, δώρα ή άλλες υπηρεσίες ή να τους δωρίσουν στους σχολικούς μαραθωνίους ανακύκλωσης και να ενισχύσουν το σχολείο προτίμησής τους.

Στόχος είναι να γίνει έμπρακτα κατανοητό πως μέσα από την ανακύκλωση και τον σεβασμό του περιβάλλοντος όλοι κερδίζουν.

Για να μάθετε περισσότερα και να γίνετε μέλη μπείτε στο:Followgreen.gr/Ioannina

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ