Ερέρα: «Είδα παίκτες να τους παίρνει από κάτω -Να αναπτερώσουμε άμεσα το ηθικό μας»

0

Ο Ερέρα απέδωσε την ήττα στο ότι οι μεσοεπιθετικοί του δεν πήγαν σήμερα πολύ καλά, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλά οργανωμένος σε όλες τις γραμμές.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, περίπλοκο, κάναμε πολλά λάθη, περισσότερα απ’ όσα συνηθίζουμε, οι αντίπαλοι κλέβανε μπάλες και βγάζανε αντεπιθέσεις. Παίζαμε σαν εμείς να είμαστε εντός έδρας και οι αντίπαλοι ήταν πίσω από την μπάλα.

Στο β’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι για περισσότερα λεπτά, ειδικά στα τελευταία 10-15. Δεχτήκαμε καθαρά από τύχη το γκολ με κόντρα. Παρ’ όλα αυτά το ποδόσφαιρό μας δεν ήταν το συνηθισμένο, πρέπει να συνεχίσουμε όμως».

Για τη λογική των αλλαγών στο 80’: «Αργήσαμε 10-15 λεπτά γιατί θέλω να είμαστε σίγουροι όταν κάνουμε μία αλλαγή, ότι θα είναι η σωστή. Πρέπει να διαβάζεις πως εξελίσσεται το ματς και να μην κάνεις λάθος αλλαγές. Ήθελα να σιγουρευτώ ότι ήταν οι σωστές».

Για το αν θα κάνει φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα στα επόμενα δύσκολα ματς: «Θα κάνουμε αλλαγές όχι μόνο για να φρεσκάρουμε την ομάδα, αλλά γιατί πρέπει να πάρουν και ευκαιρίες και οι άλλοι παίκτες».

Για την τοποθέτηση του Γκάμα πίσω από τον επιθετικό και τον Γιουνές που έβγαινε μακριά από την περιοχή: «Σήμερα έπαιξε περισσότερο στο κέντρο ο Γκάμα. Οι μεσοεπιθετικοί μας μπορούν να αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους. Είχε δυσκολίες όμως σήμερα ο Μπρούνο, γενικώς η ομάδα ήταν νωθρή, ήταν βαριά τα πόδια, και κυρίως δεν υπήρχε κίνηση μεταξύ αυτών των 3 παικτών στα χαφ. Μόνο όταν μπήκε ο Ναζλίδης έπαιξε ο Γκάμα στα άκρα, αλλά οι μεσοεπιθετικοί μας δεν έδωσαν το 100%».

Για τον Κολάσο που έπαιξε αριστερό μπακ: «Κάθε φορά που χάνεις σε ρωτάνε γιατί έβγαλες κάποιον. Νόμιζα θα μας βοηθήσει στην κατοχή και το έκανε».

Τι αντίδραση περιμένει να βγάλει η ομάδα του μετά την πρώτη ήττα και πως κρίνει τον ΠΑΣ Γιάννινα και την απόδοσή του: «Το βασικό είναι να αναπτερωθεί το ηθικό μας. Είχαμε προσδοκίες σήμερα και είδα κάποιους παίκτες να τους παίρνει από κάτω. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι συμπαγής και δύσκολη ομάδα, έχει καλό προπονητή, παίξαμε με τους αντιπάλους μας να έχουν 8 παίκτες πίσω από την μπάλα, δύσκολο να επιτεθείς έτσι. Στη σωματική δύναμη μας κέρδισαν τις μονομαχίες. Γενικά ο ΠΑΣ είναι πολύ δύσκολη ομάδα και όλοι θα δυσκολευτούν μαζί του.  Μας προκάλεσαν δυσκολίες στην ανάπτυξη, έκαναν καλή άμυνα και είχαν σωστή πίεση».

Για το αν θα βοηθούσε τον Άρη να άλλαζε διάταξη αντί πρόσωπα: «Παίξανε κι άλλοι αντίπαλοί μας με 5-3-2, αλλά παίξαμε καλύτερα βρήκαμε χώρους σε προηγούμενα ματς. Οι μεσοεπιθετικοί μας δεν βρήκαν χώρους σήμερα».

Σχόλια

Comments are closed.