Για τη νίκη επί του Άρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Οπωσδήποτε ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Ξεκινήσαμε το φετινό, δύσκολο πρωτάθλημα με τρεις αγώνες εκτός έδρας και μετά από ένα μήνα ήταν ο πρώτος αγώνας, μ’ έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο κι αήττητο ως τώρα αλλά ευτυχήσαμε βάλαμε ένα γκολ κι ήμασταν εμείς οι νικητές».

– Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, με τον κ. Πετράκη πάντα στον πάγκο της ομάδας σας, ωστόσο υπάρχουν αλλαγές κυρίως μεσοεπιθετικά …

«Ναι, οπωσδήποτε η ομάδα μας έχει δέκα τέσσερα καινούρια άτομα, ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας. Ολοι αυτοί είναι από την άμυνα και μπροστά».

– Στόχος;

«Στόχος να δείξουμε ένα καλύτερο σύνολο αυτήν τη χρονιά. Να σωθούμε γιατί τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, πέφτουν κι αρκετές ομάδες και αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Κι από εκεί και πέρα θα δούμε μετά το τέλος του πρώτου γύρου, αρχές του δευτέρου τί καλύτερο μπορούμε να κάνουμε κι αν θα μπορέσουμε».

– Με δεδομένο πως ο κ. Πετράκης μπαίνει στην έκτη του σεζόν στον πάγκο του ΠΑΣ, θα μπορούσατε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτόν;

«Νομίζω όχι, προς το παρόν … Θα προχωρήσουμε και θα πάμε όσο αντέξουμε και οι δυο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ