Πετράκης: «Ήταν και για ‘μένα έκπληξη η απόδοση του Μιχαήλ»

0

Σημαντική χαρακτήρισε ο Γιάννης Πετράκης τη νίκη επί του Ατρομήτου το βράδυ της Τρίτης, καθώς ήταν ένα αποτέλεσμα επί ενός βασικού αντιπάλου για το ένα από τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα ρωτήθηκε και για την απόδοση του Ν. Μιχαήλ, που τη χαρακτήρισε έκπληξη και για τον ίδιο.

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, αντέξαμε στην πίεση και είχαμε και μπορώ να πω και τύχη. Νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, γιατί στην ουσία ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που διεκδικούσε -όπως κι εμείς- κατά πρώτο λόγο την πρόκριση. Όχι ότι τα παιχνίδια με τις ομάδες της Β’ Εθνικής δεν είναι εξίσου σημαντικά. Ειδικά με τον Ηρακλή που για ‘μενα δεν είναι ομάδα Β’ Εθνικής, αλλά της Α’. Είναι σίγουρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας, που μας βοηθάει να σκεφτόμαστε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον».

Για την απόδοση του Ν. Μιχαήλ που ήταν έκπληξη για όλους: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ήταν και για ‘μενα έκπληξη. Παρότι στην προπόνηση αντιλαμβάνομαι και βλέπω πράγματα, είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος».

Σχόλια

Comments are closed.