Τον διαιτητή Αθανάσιο Τζήλο όρισε η ΚΕΔ ρέφερι του αγώνα του Σαββάτου (19:00) μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Λάρισας είχε διευθύνει πέρυσι το Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 και το Απόλλωνας Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 4-3.

Τη σεζόν 2016-2017 είχε διευθύνει πάλι την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όταν οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με 5-0 τον ΠΑΣ. Ακόμα είχε διευθύνει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μέσα στα Γιάννενα που είχε λήξει ισόπαλο 1-1, σ’ ένα παιχνίδι που είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις.

Τη σεζόν 2015-2016 είχε σφυρίξει στην πρεμιέρα της σεζόν το Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, με την Βέροια να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις τον ΠΑΣ, ενώ είχε διευθύνει καί τους δύο αγώνες αγώνες Πανιωνίου-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 και ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιωνίου 1-1, με το τελευταίο να κρίνεται στο φινάλε με μία αποβολή για κάθε ομάδα.

Βοηθοί του Τζήλου θα είναι οι Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας) και Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής). Τέταρτος θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής ο Αλέξανδρος Τικόζογλου (Μακεδονίας).

Αναλυτικά οι ορισμοί ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ