image description

Με τον αέρα να μην είναι σύμμαχος των προπονήσεων της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κορωπί, αφού δημιουργεί μικροπροβλήματα, συνεχίστηκε η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για την επόμενη μεγάλη πρόκληση που τους περιμένει στο πρωτάθλημα, τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη.

Στο πρόγραμμα μπήκε από σήμερα και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, που είχε αποχωρήσει με μια ενόχληση στον προσαγωγό στο ματς με τον Ατρόμητο. Εκτιμάται ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το σαββατιάτικο ματς, έστω και ως αλλαγή, αφού ο τεχνικός του ΠΑΣ λογικά θα επαναφέρει τους 11 που είχαν παίξει και με τον Άρη ή θα κάνει ελάχιστες αλλαγές, αφού θέλει τους πιο ξεκούραστους για το ματς αυτό, που οι αντοχές θα παίξουν ρόλο.

Απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Ευριπίδης Γιάκος, λόγω ίωσης, αλλά δεν αποκλείεται ως αύριο να είναι καλύτερα και να τεθεί κι αυτός στη διάθεση του Πετράκη.

Θυμίζουμε ότι η κόκκινη κάρτα του Σιόντη μεταφέρεται στο πρωτάθλημα, επομένως δεν θα μπορεί να είναι ούτε καν στην αποστολή, ενώ επιστρέφει από τη δική του τιμωρία ο Κάστρο, που είχε αποβληθεί στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.