Τι ισχύει για τον Ν. Μιχαήλ που εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του

0

Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε ο Νεόφυτος Μιχαήλ στο ντεμπούτο του στον ΠΑΣ Γιάννινα και ακόμα και ο Γιάννης Πετράκης εξέφρασε την έκπληξή του στη διάρκεια των δηλώσεών του μετά το ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο για την εξαιρετική του απόδοση.

Ο Κύπριος «πορτιέρε» ήρθε στις 17 Αυγούστου στα Ιωάννινα και ήταν μία επιλογή της τελευταίας στιγμής, προκειμένου να συμπληρωθεί το κενό του Περιστερίδη.

Παρότι βιαστική κίνηση, όμως, και παρότι ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ, στον ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζουν πολύ καλά ότι όποιος έρχεται στην ομάδα ανεβάζει κατακόρυφα τις «μετοχές» του, οπότε φρόντισαν να υπάρχει και κάποια προοπτική απόκτησής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του super-fm.gr οι Ηπειρώτες έχουν κρατήσει οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι, σε ποσό που είναι κάτω από 100.000 ευρώ! Αν ο 24χρονος τερματοφύλακας συνεχίσει να δείχνει τέτοιο πρόσωπο, είναι μία επένδυση που η ομάδα θα την κάνει.

Ακόμη κι αν δεν υπάρξει, όμως, απόφαση αγοράς του, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον ΑΠΟΕΛ να επεκταθεί και για δεύτερη σεζόν ο δανεισμός του.

Διετή δανεισμό έχει και ο Ευαγγέλου από τον Ολυμπιακό, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει δικαίωμα πώλησης του ποδοσφαιριστή, αν σε αυτό το διάστημα που του ανήκει έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Σ’ αυτήν την περίπτωση, όμως, ο Ολυμπιακός θα έχει δικαίωμα αντιπρότασης και προτεραιότητας προτίμησης. Με απλά λόγια, ίσως χρειαστεί στο μέλλον ο Ολυμπιακός να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή που έδωσε δανεικό.

Σχόλια

Comments are closed.