image description

Δεν αποδέχεται την απόφαση της ΕΠΟ η Super League για υποβιβασμό τριών ομάδων και μπαράζ του 13ου της πρώτης κατηγορίας με τον 2ο της Football League και σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανατροπή αυτής της απόφασης, τότε είναι έτοιμη να επανεξετάσει τη στάση της απέναντι στην αναδιάρθρωση! Αυτό προέκυψε από το σημερινό Δ.Σ. που διεξήχθη σε κλίμα έντασης, καθώς ο Σπανός του Ατρομήτου χτύπησε τον πρόεδρο του Λεβαδειακού κ. Κολοκυθά, όταν άναψε η συζήτηση επί του θέματος της αναδιάρθρωσης.

Εν τω μεταξύ, συμφωνήθηκε το πρόγραμμα της Super League για τις αγωνιστικές 7 ως 11 και θα αναρτηθεί, αφού διευθετηθούν κάποια αιτήματα και τέλος ο Άρης πήρε θετική εισήγηση για να ορίζονται ξένοι διαιτητές και στα δικά του παιχνίδια.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Αποφάσισε να εμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο-χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

2/ Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της S.L. να καταρτίσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και να συγκαλέσει την ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα κρίνει επ’αυτών.

3/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 7ης-11ης αγωνιστικής το οποίο θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα ικανοποίησης σχετικών αιτημάτων.

4/ Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τον ορισμό ξένων διαιτητών θα διαβιβαστεί στην ΚΕΔ.