Για την άψογη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του μίλησε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

 

Για την ανατροπή: «Είπα στα αποδυτήρια ότι είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σας. Είναι ο τρόπος που έρχονται οι νίκες. Καλή ομάδα ο ΠΑΣ, με συντριπτική κατοχή μας πέτυχε γκολ. Αν και είμαστε νέα ομάδα ακολουθήσαμε σωστά το πλάνο μας και αξίζουν συγχαρητήρια.»

Για την κούραση: «Από τους βασικούς παίκτες του ΠΑΣ έπαιξε μόνο ένας. Ο κάθε προπονητής κάνει τις επιλογές του. Εμείς προπονητικά ξέρουμε ποιοι παίκτες έχουν επιβαρυνθεί και δυσκολεύονται περισσότερο. Γίνεται σοβαρή επαγγελματική δουλειά από όλο το επιτελείο. Υπάρχουν νέα παιδιά που μπαίνουν πρώτη φορά σε αυτή την διαδικασία, άλλοι από τραυματισμό και χωρίς προετοιμασία. Αν το αποτέλεσμα ήταν 1-1 θα έδινες περισσότερα πράγματα».

Για το κύπελλο: «Σημαντικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς. Μεγάλο κίνητρο για το κύπελλο, θα γίνει διαχείριση για να είμαστε δυνατοί».

Για Μακέντα και Χατζηγιοβάνη: «Δεν θέλω να μιλάω ατομικά, βασικό είναι η εξέλιξη των παικτών. Κάποιοι το κάνουν γρήγορα, κάποιο για το κερδίσουν θέλουν ένα μήνα και έναν χρόνο. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Σημαντικό να εξελίσσονται οι παίκτες και η ομάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ