«Τρέχει» για Ατρόμητο ο Κρίζμαν

0

Μ’ ένα μικρό τράβηγμα στη γάμπα τελείωσε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, αφού ξεκίνησε την αποθεραπεία του. Ο Κροάτης «τρέχει» να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής (19:00) με τον Ατρόμητο και Τετάρτη ή το αργότερα Πέμπτη θα αποφασιστεί, αν και πόσο θα μπορέσει να παίξει.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Λέο, για τον οποίο είχαμε γράψει από το βράδυ του Σαββάτου ότι έχει πάθει υποτροπή στην περσινή μεγάλη θλάση που είχε με τον Κισσαμικό. Ουσιαστικά ο Γάλλος αποχαιρέτησε τα γήπεδα για το 2018, αφού δύσκολα θα προλάβει να γυρίσει πίσω στο 100% για φέτος και ακόμα κι αν όλα πάνε καλά στους χρόνους αποθεραπείας, δεν θα παίξει ολόκληρο παιχνίδι.

Το θετικό για τον κ. Πετράκη είναι ότι έχει διαθέσιμο τον Ξύδα, που έμενε εκτός 18άδας στο πρωτάθλημα, μπαίνει σιγά-σιγά και ο Αθανασιάδης που μετά τη διακοπή θα είναι κι αυτός σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, ενώ από σήμερα είναι στη διάθεσή του και ο Γιώργος Παμλίδης και λογικά κι αυτός μετά τη διακοπή για τις Εθνικές θα μπορεί σταδιακά να παίρνει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Σχόλια

Comments are closed.