Μετά την επιστροφή του Παμλίδη, που συμμετείχε την Τρίτη για πρώτη φορά σε προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα από τις 11 Ιουλίου που διαπίστωσε πρόβλημα από οστικό οίδημα, ένας ακόμα παίκτης μπήκε σε προπονήσεις, έστω κι αν αφορά ατομικό πρόγραμμα σ’ αυτή τη φάση. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα, Κώστα Περιστερίδη, που έπαθε ρήξη χιαστών πριν από 2 μήνες περίπου σε φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Περιστερίδης αναμένεται να είναι έτοιμος, βέβαια, μετά από 3-4 μήνες, αφού θα χρειαστεί αρκετό διάστημα μέχρι να επανέλθει.

Ατομικό έκανε και σήμερα ο Κρίζμαν, που έχει ένα μικρό τράβηγμα στη γάμπα και απ’ ό,τι φαίνεται την Πέμπτη θα έχουμε την τελική απόφαση του ιατρικού επιτελείου, για το αν θα ανάψει στον Γιάννη Πετράκη το «πράσινο φως» για να παίξει ο Κροάτης με τον Ατρόμητο.

Απόντες από την προπόνηση ήταν και οι τραυματίες Λέο και Παπαϊωάννου. Ο πρώτος λόγω θλάσης ουσιαστικά δεν υπολογίζεται τουλάχιστον ως το τέλος Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, η υπόλοιπη ομάδα έκανε προπόνηση ειδικής αντοχής με μπάλα, στη συνέχεια παιχνίδια μετάβασης και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με εσωτερικό δίτερμα.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα αύριο στις 11.00 στο ΠΕΑΚΙ. Από εδώ και στο εξής οι προπονήσεις θα είναι πρωινές, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ