Πιο δύσκολα από ότι μαρτυράει το τελικό 0-3 επικράτησε ο Ηρακλής της Θύελλας Καμαρίου στη Νάξο, σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο «γηραιός» πέτυχε όλα του τα τέρματα στην επανάληψη, αρχής γενομένης από το 58ο λεπτό, χάρη στην κεφαλιά του Νίκου Ζιαμπάρη μετά από ωραία σέντρα του Σίλβα Κλέιτον.
Το 0-2 έγινε στο 91’, όταν ο Φώτης Γεωργίου με ωραία ενέργεια «σέρβιρε» στον Κώστα Παναγιωτούδη κι εκείνος σκόραρε για το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κλέιτον πλάσαρε τον Κώστα Ανδριόλα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 υπέρ του Ηρακλή.
Με την ευρεία νίκη ο Ηρακλής ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον 1ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδος, αλλά λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων είναι πρώτος. Καλού-κακού και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να επιδιώξει μία νίκη με πολλά τέρματα διαφορά επί της Θύελλας Καμαρίου την επόμενη αγωνιστική, ώστε σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας με τον Ηρακλή, να υπερτερεί.
Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73’ Σ. Φύτρος), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ. (70’ Δαβιλάς), Μαυρομάτης.
Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης Π., Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κουτρουμάνος (58’ Κουκόλης), Κανακούδης (29’ Γεωργίου), Μουμίν, Μενδρινός, Κλέιτον, Πασάς, Χασομέρης, Ρόβας (85’ Παναγιωτούδης).
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
Θύελλα Καμαρίου-Ηρακλής 0-3
Η βαθμολογία του 1ου ομίλου
1. Ηρακλής 3 (3-0)
2. ΠΑΣ Γιάννινα 3 (2-1)
3. Ατρόμητος 0 (1-2)
4. Θύελλα Καμαρίου 0 (0-3)