Παρουσίασε φανέλες και ρόστερ η Προοδευτική Περάματος

0

Ένα 48ωρο πριν την πρεμιέρα της Προοδευτικής Περάματος στο γυναικείο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, η ομάδα έκανε την επίσημη παρουσίαση της φανέλας της και του ρόστερ στις εγκαταστάσεις του Hall Of Brands.

Η ομάδα ετοιμάστηκε εντατικά και υπάρχει αισιοδοξία για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας, η οποία φέτος το καλοκαίρι έπαιξε στο Champions League των γυναικών, καθώς τερμάτισε στη 2η θέση πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι η γιαννιώτικη ομάδα μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά.

Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Παύλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τα Γιάννενα έχουν μία ακόμα ομάδα στην Α’ Εθνική. Όπως έχουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στους άνδρες, έτσι έχουν και την Προοδευτική Περάματος στις γυναίκες. Μία ομάδα που έχει παρόν και θα έχει και μέλλον. Πρόκειται για ένα άθλο που κανείς δεν τον πίστευε. Σεβόμαστε την ιστορία όλων των μεγάλων ομάδων, τις υπολογίζουμε, αλλά δεν φοβόμαστε καμία. Θα τις αντιμετωπίσουμε σαν ίσος προς ίσο. Είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε πολλές όμορφες και συγκινητικές στιγμές φέτος και θέλουμε την παρουσία φιλάθλων να τις ζήσουμε μαζί.

Θα αγωνιστούμε να αποδείξουμε ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία στην Α’ Εθνική, θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι έχουμε παρόν και μέλλον.

Ευχαριστούμε τον κ. Σιόντη που μας έχει καλύψει κάθε αθλητικό υλικό την τελευταία τριετία.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Μπέγκα και τους αντιδημάρχους Μανταλόβα και Γιωτίτσα, που με άοκνες προσπάθειες κάνουν τα πάντα να συντηρήσουν τις εγκαταστάσεις μας. Ευχαριστούμε τον κ. Δοβανά για την παραχώρηση του Epirus Arena που θα είναι η έδρα μας. Δυστυχώς δεν έχουν αδειοδότηση άλλα γήπεδα πλην αυτού, του ΠΕΑΚΙ και των «Ζωσιμάδων». Ο Δήμαρχος και οι δύο αντίδημαρχοι συνεχίζουν την προσπάθεια να λυθεί το γηπεδικό και να αγωνιστούμε και στη φυσική μας έδρα στο «Γ. Πρίσκας» στο Πέραμα.

Ευχαριστούμε τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ που είναι χρόνια μαζί μας και μας στηρίζει.

Το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, τους μετόχους του και τον πρόεδρο κ. Μουστακλή.

Και τα καφε Μέντα, President και Εντός έδρας.

Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά, ακόμα και με παίκτρια της Εθνικής Ελλάδος. Θα αγωνιστούμε με πάθος να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία η άνοδος».

Ο αντιπρόεδρος και γιατρός ορθοπεδικός της ομάδας, κ. Ηλίας Κωτσόβολος, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Θέλω να ευχηθώ υγεία. Ο Προοδευτική Περάματος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Αντί να έχουμε αφαίμαξη παικτριών, κάνουμε μετάγγιση στο γυναικείο ποδόσφαιρο και είμαστε από τις λίγες ομάδες που το πετυχαίνουν στην Ελλάδα».

Τέλος, ο προπονητής, Βασίλης Καλτσής, τόνισε από την πλευρά του: «Κλήθηκα το καλοκαίρι να βοηθήσω όσο μπορώ. Στόχος είναι η παραμονή και να μείνουμε στην Α’ Εθνική για πολλά χρόνια. Από τις 11 ομάδες πέφτουν οι 3. Οι κοπέλες φέρονται με επαγγελματισμό, έχουν κατανοήσει που βρίσκονται. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με εμπειρίες και ιστορία, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο μέσα στο γήπεδο.

Ο μέσος όρος ηλικίας είναι 20-21 ετών. Έχουμε να δουλέψουμε με κορίτσια που έχουν όρεξη.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο στις εγκαταστάσεις του Epirus Arena την Κυριακή στις 16:00 στον αγώνα με την Καρδίτσα, που πέρυσι τερμάτισε στη 2η θέση και το καλοκαίρι έπαιξε Ευρώπη. Ξεκίνησε, λόγω Champions League, νωρίς προετοιμασία. Αυτό μπορεί να επηρεάσει λόγω κάποιας κούρασης, αλλά δείχνει και το επίπεδο της ομάδας που θα αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθεί το βίντεο της παρουσίασης

Σχόλια

Comments are closed.