image description

Ο… μύθος λέει ότι τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 42 του χρόνια, αν και πολλοί θεωρούν ότι είναι μεγαλύτερος. Πάντως την μπάλα εντός γηπέδων την εγκατέλειψε από το 2013 και από τότε ξεκίνησε προπονητική καριέρα και μάλιστα επί 4 σεζόν κέρδιζε ανόδους με την ίδια ομάδα στο Λουξεμβούργο! Κι αφού έκανε το “αγροτικό” του, επιστρέφει στην Ελλάδα πλέον ως κόουτς! Ο λόγος για τον Αρμάντο Φουτσίνι που έπαιξε επί Κολέμπα στον ΠΑΣ από το 1998 ως το 2001 για να ακολουθήσει στη συνέχεια η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Καμερουνέζος κόουτς πλέον, καθώς είχε τα ηνία της ερασιτεχνικής Μενορά του Λουξεμβούργου, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρόδοτου στη Football League, στην πρώτη του επαγγελματική προσπάθεια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η νέα Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αρμάντο Φουτσίνι.

Ο έμπειρος προπονητής θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Ο Αρμάντο Φουτσίνι, ο οποίος έκανε καριέρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2013 παίζοντας στην Καλλιθέα. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως προπονητής στη Μενορά, η οποία μετέχει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Στρασβούργου, όπου με τον Φουτσίνι στην τεχνική ηγεσία μετράει τέσσερις ανόδους σε ισάριθμα χρόνια.
Καλωσήρθες coach στην οικογένεια του Ηροδότου!!».