Ρεπό είχαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα (Τρίτη) το πρωί έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους με τον Γιάννη Πετράκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο για το ξεκίνημα της μίνι προετοιμασίας που θα γίνει για ένα 15νθήμερο, μιας και θα υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων (nations league και φιλικά).

Στη σημερινή προπόνηση δεν θα λάβουν μέρος οι δύο διεθνείς του ΠΑΣ Γιάννινα, Λίλα και Τσικάρσκι, που αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ενσωματωθούν στις αποστολές των Εθνικών τους.

Η Εθνική Αλβανίας δίνει ένα φιλικό παιχνίδι με την Ιορδανία στο Ελμπασάν αύριο Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ισραήλ για το Nations League.

Η FYROM θα δώσει δύο αγώνες για το Nations League. Το πρώτο έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στα Σκόπια με το Λιχτενστάιν και το δεύτερο την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο Ερεβαν με την Αρμενία.

Εκτός των δύο διεθνών, ο κ. Πετράκης δεν θα έχει άμεσα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα τους Μιχαήλ και Αποστολόπουλο. Ο πρώτος έχει ενόχληση στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα στο Περιστέρι, ενώ ο δεύτερος είχε ένα τράβηγμα και θα πάει συντηρητικά για μερικές μέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ