Δυστυχώς το κακό σενάριο για τον Λέο επιβεβαιώθηκε. Ο 22χρονος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, που εντυπωσίασε στα πρώτα παιχνίδια που έπαιξε, θα χρειαστεί τελικά να μπει χειρουργείο και ήδη ετοιμάζεται για επέμβαση αύριο (Πέμπτη) στο Metropolitan στην Αθήνα από τον γιατρό της ομάδας, κ. Ριστάνη.

Δεν ήταν μια απλή υπόθεση η βαριά θλάση που είχε πάθει στον Κισσαμικό, ενώ το καλοκαίρι πριν έρθει στον ΠΑΣ δεν έκανε την κατάλληλη αποθεραπεία. Έτσι, όταν ξεκίνησε προετοιμασία με τους Ηπειρώτες ήταν πλέον αργά να τον επαναφέρουν οι φυσιοθεραπευτές χωρίς να υπάρχει ρίσκο υποτροπής.

Μετά και τον νέο τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η απόφαση που πάρθηκε από τον γιατρό ήταν να φτιαχτεί μια και καλή το πρόβλημά του και να μην αναληφθεί νέο ρίσκο με συντηρητικό πρόγραμμα.

Όπως έχουμε γράψει κι άλλες φορές, το 2018 τελείωσε αγωνιστικά για τον Λέο, που θα επιστρέψει σε ματς προς τα τέλη Ιανουαρίου, θα χρειαστεί δηλαδή 3-4 μήνες να επανέλθει.

Ευχάριστα νέα για Μιχαήλ και Αποστολόπουλο

Πολύ πιο ευχάριστα είναι τα νέα για Μιχαήλ και Αποστολόπουλο. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ένα μικρό τράβηγμα, αλλά αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις από Παρασκευή, που σημαίνει ότι για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα είναι διαθέσιμοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ